instagram   telegram   Facebook   VIBER     
Сьогодні: 06 вересня 2026, 19:35

Часовий пояс UTC+03:00

Створити нову тему  Відповісти  [ 6 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
ПовідомленняДодано: 24 червня 2025, 23:53 
Офлайн
новенький

Автомобиль: Golf
Год выпуска:: 1990
Знаєте, я останнім часом задумуюсь — чи вартий український MBA уваги, бо все життя чомусь крутили мені в голові: “тільки за кордоном нормальна освіта”. Я працюю маркетологом вже 8 років, і бачу, що багато хто хвалиться “європейським дипломом”. От запитання: якщо в Україні є достойна програма, то навіщо витрачати купу грошей і часу на закордонний курс?

Догори
ПовідомленняДодано: 24 червня 2025, 23:55 
Офлайн
новенький

Год выпуска:: 2004
Я б теж запитав себе щось подібне, бо ж життя не резинове. Мене більше приваблює не печатка “швейцарського диплома”, а що ти реально навчишся — наприклад, стратегії, фінансовому менеджменту, веденню переговорів. В мене знайома закінчила General MBA тут, в Україні, і взяла для себе повно корисного, що вже перетворює її на лідера в невеликому стартапі. Вона каже — “не ідеально, але реально — прокачуєшся”.

Догори
ПовідомленняДодано: 24 червня 2025, 23:57 
Офлайн
новенький

Автомобиль: Touran
Год выпуска:: 2001
Загалом я більше за практичний підхід і міжнародний контекст. У КРОКу є International MBA, де частина навчання йде через партнерство зі Swiss Montreux Business School.
Посилання: https://bs.krok.edu.ua/mba/
Це означає, що ти не просто купуєш сертифікат — ти дійсно опановуєш стандарти й практики, які визнані за кордоном. Та й ціна в рази менша, ніж повністю закордонна програма. В мене самих знайомих було двоє, хто таким чином отримали ширший погляд і корисні міжнародні контакти.

Догори
ПовідомленняДодано: 24 червня 2025, 23:59 
Офлайн
новенький

Год выпуска:: 1990
Тут цікаво ще, як карантин показав: можна реально і дистанційно навчатися — комбінація онлайн/офлайн форматів, як у КРОКу, виглядає досить зручно. Тобі не треба два роки сидіти в Швейцарії — за ті ж гроші отримуєш знання та налагоджуєш зв’язки.

Догори
ПовідомленняДодано: 25 червня 2025, 00:02 
Офлайн
новенький

Год выпуска:: 2004
Мій висновок: якщо твої очікування — не просто диплом, а стиль мислення, міжнародна мережа, і готовність вести бізнес, то варто розглянути вітчизняний MBA з європейським вектором. Інакше — просто отримаєш собі папірець. PS: завучені шаблони тут не проходять — треба вникати в програму і запитувати кураторів про реальні кейси та стажування.

Догори
ПовідомленняДодано: 02 липня 2026, 00:09 
Офлайн
новенький

Год выпуска:: 2022
Створіть сучасний комп'ютерний софт для кіберклубу. Автоматизуйте рутинні операції, підвищуйте якість обслуговування та покращуйте досвід гравців.

Догори
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему  Відповісти  [ 6 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC+03:00

Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Перейти:  
ТОВ "МОДУЛЬ І КО" - Буроинъекционные сваи
ТУРХАСКИ - Туры в любую точку мира
Працює на phpBB® Forum Software © phpBB Limited