instagram   telegram   Facebook   VIBER     
Сьогодні: 29 вересня 2026, 00:23

Часовий пояс UTC+03:00

Створити нову тему  Відповісти  [ 2 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Запчастини до трактора МТЗ
ПовідомленняДодано: 18 вересня 2026, 02:09 
Офлайн
Освоился

Автомобиль: Golf
Год выпуска:: 2005
Потрібно потроху оновити старий МТЗ, бо за роки експлуатації вже назбиралося кілька деталей, які краще замінити до початку сезону. У місцевих магазинах частину потрібного не знайшов, тому дивлюся варіанти через інтернет. Хто вже замовляв запчастини таким способом, підкажіть, чи реально підібрати потрібні позиції за моделлю трактора, якщо не маєш усіх артикулів під рукою? І як із фактичною наявністю та відправленням — усе приходить те, що замовляли, без сюрпризів?

Догори
 Тема повідомлення: Re: Запчастини до трактора МТЗ
ПовідомленняДодано: 18 вересня 2026, 03:03 
Офлайн
Заглянул

Автомобиль: Golf
Год выпуска:: 2020
Код мотора: ABF 2,0
КПП: Aisin
Цитата:
Потрібно потроху оновити старий МТЗ, бо за роки експлуатації вже назбиралося кілька деталей, які краще замінити до початку сезону. У місцевих магазинах частину потрібного не знайшов, тому дивлюся варіанти через інтернет. Хто вже замовляв запчастини таким способом, підкажіть, чи реально підібрати потрібні позиції за моделлю трактора, якщо не маєш усіх артикулів під рукою? І як із фактичною наявністю та відправленням — усе приходить те, що замовляли, без сюрпризів?
Я замовляла в «АгроШел», коли якраз готували МТЗ до роботи й вирішили не відкладати заміну зношених деталей. У мене був список того, що потрібно, але по кількох позиціях не знала точних номерів, тому спочатку написала менеджеру й скинула дані трактора. Мені допомогли звірити деталі, а вже потім я оформила замовлення. Серед іншого брала запчастини до трактора МТЗ https://agroshel.com/ua/g113003188-zapc ... aktoru-mtz ще кілька дрібніших комплектуючих для ремонту. Сподобалося, що не довелося самостійно вишукувати кожну позицію та гадати, чи підійде вона саме до моєї моделі. Замовлення зібрали нормально, відправили без затягування, все отримала в одному пакунку й одразу перевірила. Для мене головне, що потрібні деталі підібрали без плутанини, тому покупкою залишилася задоволена.

Догори
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему  Відповісти  [ 2 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC+03:00

Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Перейти:  
ТОВ "МОДУЛЬ І КО" - Буроинъекционные сваи
ТУРХАСКИ - Туры в любую точку мира
Працює на phpBB® Forum Software © phpBB Limited