Я займаюся фотографією на аматорському рівні, але люблю експериментувати з різними ефектами. Нещодавно вирішив спробувати зйомку на довгій витримці, для чого потрібен ND-фільтр. Почав шукати підходящий варіант і натрапив на інтернет-магазин фототехніки
pyn.com.ua/ua/svetofiltry/ Сподобалося, що на сайті є багато інформації про різні типи світлофільтрів і їх застосування. Це допомогло мені зрозуміти, який саме варіант буде найкращим для моїх задач. Замовив ND-фільтр відповідного діаметра для свого об’єктива. Процес покупки пройшов дуже швидко: кілька кліків — і замовлення оформлене. Приємно здивувало, що менеджер зв’язався зі мною, щоб підтвердити замовлення та переконатися, що я правильно вибрав розмір. Посилка прийшла вже через кілька днів. Коли я почав тестувати фільтр під час зйомки водоспаду, результат перевершив очікування. Вода на фотографіях виглядає дуже плавною та «шовковою», що створює красивий художній ефект. Тепер хочу спробувати ще й інші типи фільтрів. Магазин однозначно залишив хороше враження.