instagram   telegram   Facebook   VIBER     
Сьогодні: 08 жовтня 2026, 23:53

Часовий пояс UTC+03:00

Створити нову тему  Відповісти  [ 191 повідомлення ]  На сторінку Поперед. 1 … 5 6 7 8 9 … 13 Далі
Автор Повідомлення
ПовідомленняДодано: 09 червня 2015, 00:23 
Офлайн
Завсегдатай

Год выпуска:: 2003
Код мотора: AQY 2,0
КПП: МКПП
3.4 Грубые, нецензурные выражения и оскорбления в любой форме - сообщения, грубые по тону и содержанию.
По моему доктЭр уже много наговорил пока защищал своих колех.

Догори
ПовідомленняДодано: 09 червня 2015, 00:26 
Офлайн
Завсегдатай

Год выпуска:: 1987
Код мотора: AEY 1,9
Цитата:
Цитата:

І все таке головне питання: ЧОМУ БРАТИ ГРОШІ ЗА СВОЇ ПОСЛУГИ В ІНШИХ СФЕРАХ ЖИТТЯ МОЖНА, А В МЕДИЦИНІ -НЕ МОЖНА? ВИ Ж ВСІ ТАКІ РОЗУМНІ, ПОЯСНІТЬ МЕНІ БУДЬ- ЛАСКА! :? :? :? :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Чому ж? В приватній медицині - будь ласка, в державній - ні. Це ж стосується також освіти та інших галузей. Так що не потрібно з себе робити мученика, такі "лікарі "мають можливість шантажувати пацієнтів загрозою їхньому здоров'ю. А от, наприклад, вчителям в цьому плані набагато складніше, не такі вагомі аргументи.
Давайте, не будемо. Вчитель заробляє в середньому 150 грн за годину у школі за репетитерство. Це самий мінімум, який може заробити вчитель, а лікар просто так в приватному порядку заробляти не може, тому що є безліч юридичних моментів. Якби все було б так просто, як ви розказуєте....то я б вже б в Боби замовив би 1000 сильного гольфа на пряму з Дойчлянда....

Догори
ПовідомленняДодано: 09 червня 2015, 00:27 
Офлайн
Прижился

Год выпуска:: 2009
Код мотора: BXE 1.9
КПП: DSG 6
Цитата:
Так я ж професійний дохтор- можу собі дозволити s1: s1: s1: s1: s1: s1: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Землячок, мы тут все профессионалы в разных сферах - но все уже поняли, что ты самый бедный.
Завязывай. Тебе ж завтра типа людей лечить, неблагодарных... :D

Догори
ПовідомленняДодано: 09 червня 2015, 00:29 
Офлайн
Завсегдатай

Цитата:
3.4 Грубые, нецензурные выражения и оскорбления в любой форме - сообщения, грубые по тону и содержанию.
По моему доктЭр уже много наговорил пока защищал своих колех.
Ну не хорошо ж так открыто протектировать "бывалых" форумчан. То что я говорил, ни в какое сравнение не лезит тому, что тут написал Вагинетка и компани про врачей и, получается, меня в целом.

Догори
ПовідомленняДодано: 09 червня 2015, 00:31 
Офлайн
Я тут живу

Год выпуска:: 1996
Код мотора: ACC 1,8
Цитата:
Цитата:
Цитата:

І все таке головне питання: ЧОМУ БРАТИ ГРОШІ ЗА СВОЇ ПОСЛУГИ В ІНШИХ СФЕРАХ ЖИТТЯ МОЖНА, А В МЕДИЦИНІ -НЕ МОЖНА? ВИ Ж ВСІ ТАКІ РОЗУМНІ, ПОЯСНІТЬ МЕНІ БУДЬ- ЛАСКА! :? :? :? :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Чому ж? В приватній медицині - будь ласка, в державній - ні. Це ж стосується також освіти та інших галузей. Так що не потрібно з себе робити мученика, такі "лікарі "мають можливість шантажувати пацієнтів загрозою їхньому здоров'ю. А от, наприклад, вчителям в цьому плані набагато складніше, не такі вагомі аргументи.
Давайте, не будемо. Вчитель заробляє в середньому 150 грн за годину у школі за репетитерство. Це самий мінімум, який може заробити вчитель, а лікар просто так в приватному порядку заробляти не може, тому що є безліч юридичних моментів. Якби все було б так просто, як ви розказуєте....то я б вже б в Боби замовив би 1000 сильного гольфа на пряму з Дойчлянда....
Тогда ты б лучше не обзывал Славика, а прислушался к его совету по поводу лифчиков, если в медицине все так плохо...

Догори
ПовідомленняДодано: 09 червня 2015, 00:35 
Офлайн
Гольф фанат

Год выпуска:: 1997
Код мотора: SB 1,6
[/quote]І все таке головне питання: ЧОМУ БРАТИ ГРОШІ ЗА СВОЇ ПОСЛУГИ В ІНШИХ СФЕРАХ ЖИТТЯ МОЖНА, А В МЕДИЦИНІ -НЕ МОЖНА? ВИ Ж ВСІ ТАКІ РОЗУМНІ, ПОЯСНІТЬ МЕНІ БУДЬ- ЛАСКА! :? :? :? :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:[/quote]
вам же,уже ответили:
1.
2.
п.с. Откройте(или устройтесь)частную клинику и "рубите капусту" :wink:

Golf 3 AAA

Догори
ПовідомленняДодано: 09 червня 2015, 00:35 
Офлайн
Завсегдатай

Цитата:
Цитата:
Так я ж професійний дохтор- можу собі дозволити s1: s1: s1: s1: s1: s1: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Землячок, мы тут все профессионалы в разных сферах - но все уже поняли, что ты самый бедный.
Понимаешь, люди ,такие как я, заработали - и им зашибись, лишь бы их потом не трогали, им пох, что там твориться в гос клиниках-для них это уже история, такие люди забывают через что проходили, и как всего этого трудно добиться. Да, у меня срослось с медициной, но я никогда не забываю про бывших коллег, и про то в какой они жопе. Через таких как ВагИнетка и ко. К сожалению. Вот и вся песня.
И вообще исходя из логики оппонентов- получается в гос клиниках работают одни дебилы, но мы к ним пойдем лечиться и спецом их благодарить не будем, а вдруг чего, еще и жалобу накатаем, ОНИ Ж НАМ ОБЯЗАНЫ. s1: s1: s1: s1: s1: s1:

Догори
ПовідомленняДодано: 09 червня 2015, 00:37 
Офлайн
Завсегдатай

А Славик у нас маленький, я его и обозвал, получается :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Интересная у ВагИнетки крыша собралась. Прям сходнячек из 90-х. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Догори
ПовідомленняДодано: 09 червня 2015, 00:41 
Офлайн
Прижился

Год выпуска:: 2001
Код мотора: AUM 1,8
Вы еще скажите, что вы никаких "бонусов" не получаете от фарм компаний, чьи лекарства вы назначаете... господи, ну вы смешной. Добавить нечего.

Догори
ПовідомленняДодано: 09 червня 2015, 00:42 
Офлайн
Я тут живу

Год выпуска:: 1996
Код мотора: ACC 1,8
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Понимаешь, люди ,такие как я, заработали - и им зашибись, лишь бы их потом не трогали, им пох, что там твориться в гос клиниках-для них это уже история, такие люди забывают через что проходили, и как всего этого трудно добиться. Да, у меня срослось с медициной, но я никогда не забываю про бывших коллег, и про то в какой они жопе. Через таких как ВагИнетка и ко. К сожалению. Вот и вся песня.
И вообще исходя из логики оппонентов- получается в гос клиниках работают одни дебилы, но мы к ним пойдем лечиться и спецом их благодарить не будем, а вдруг чего, еще и жалобу накатаем, ОНИ Ж НАМ ОБЯЗАНЫ. s1: s1: s1: s1: s1: s1:
Хватит казенный спирт переводить. Ложись спать, тут уже все поняли "хто из ху ".
И с смайликами тоже поосторожней...

Догори
ПовідомленняДодано: 09 червня 2015, 00:43 
Офлайн
Завсегдатай

Год выпуска:: 2003
Код мотора: AQY 2,0
Цитата:
Ну не хорошо ж так открыто протектировать "бывалых" форумчан. То что я говорил, ни в какое сравнение не лезит тому, что тут написал Вагинетка и компани про врачей и, получается, меня в целом.
Честно говоря вы более грубо общаетесь, чем кто либо на форуме в данной теме. Хотя не мне судить, здесь есть компетентные люди. При этом если я своей профессией не навредил никому, и вам в целом. То Вы - врачи наверное каждому уже на форуме (и не только) успели навредить, своим не профессионализмом(естественно не все), и лично вы как врач в целом. Из-за это и отношение к вам такое.
Кажется мне что вы как врач - такой же специалист как остальные вредители с вашей отрасли иначе не оправдывалися бы здесь и не нападали на форумчан. ИМХО, больше не вижу смысла спорить.
П.С. классная тема поиск украденного телефона. :mrgreen:
А еще, я застрахован, привилегии работы, лечусь не в гос клиниках и никто деньги не просит и в одно место заглядывает. Но вот жена и ребенок нет.

Востаннє редагувалось 09 червня 2015, 00:45 користувачем Босяк, всього редагувалось 2 разів.

Догори
ПовідомленняДодано: 09 червня 2015, 00:43 
Офлайн
Я тут живу

Автомобиль: Golf
Код мотора: AFN 1,9
Петро, якщо ви такі не задоволенні становищем медичної галузі нашої країни, та так сильно за неї вболіваєте, то скажіть як її реформувати, запропонуйте конкретний план реформи всієї галузі, або хоча б частково.
Якщо ви людина слова а не "балабол" то чекаю на ваші пропозиції що потрібно зробити в медицині. А якщо всі ваші "виступи" тут просто аля "попісдеть" і пожалітись на те: який я ось такий, а ви всі ось такі... то не морочте людям яйця..
В найближчу п'ятницю буду у ВР. зможу передати ваші пропозиції тим хто займається питанням реформ в країні. Дедлайн для надсилання ваших пропозицій - 11.06.2015р 15.00.

Щоб розбиратись у всьому на світі, достатньо знати дві речі: звідки світить сонце, та куди дме вітер. Моя EXдружина.

"Усі з дитинства знають, що певні речі не можливі. Але завжди знаходиться невіглас який цього не знає. Ось він і робить відкриття". А. Ейнштейн.

Догори
ПовідомленняДодано: 09 червня 2015, 00:46 
Офлайн
Я тут родился

Год выпуска:: 1993
Код мотора: 1Y 1,9
Цитата:
Якби все було б так просто, як ви розказуєте....то я б вже б в Боби замовив би 1000 сильного гольфа на пряму з Дойчлянда....
Отвечаю ,работал бы в Магадане,на 3 гольфах бы ездил.Это с одной стороны,а с другой - так бабки любить нельзя,покрутить может.Лифоны ,Петя ,Лифоны,подумай,с медициной у него срослась.С мозгами не срослось ,а с медициной срослось.
Про крыши какие то загоняет, выдыхуй ,выдыхуй.

VW T3 JR 1.6TD
ICQ 491350

Догори
ПовідомленняДодано: 09 червня 2015, 01:00 
Офлайн
Завсегдатай

Вже всі пропозиції у Квіташвілі Олександра на столі з січня цього року. Деякі вже в дії. ТЕЖ МЕНЕ ЗЛЯКАТИ СХОТІВ.

Догори
ПовідомленняДодано: 09 червня 2015, 01:08 
Офлайн
Я тут живу

Код мотора: AFN 1,9
Конкретно ваші пропозиції там є?

Щоб розбиратись у всьому на світі, достатньо знати дві речі: звідки світить сонце, та куди дме вітер. Моя EXдружина.

"Усі з дитинства знають, що певні речі не можливі. Але завжди знаходиться невіглас який цього не знає. Ось він і робить відкриття". А. Ейнштейн.

Догори
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему  Відповісти  [ 191 повідомлення ]  На сторінку Поперед. 1 … 5 6 7 8 9 … 13 Далі

Часовий пояс UTC+03:00

Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Перейти:  
ТОВ "МОДУЛЬ І КО" - Буроинъекционные сваи
ТУРХАСКИ - Туры в любую точку мира
Працює на phpBB® Forum Software © phpBB Limited