instagram   telegram   Facebook   VIBER     
Сьогодні: 17 вересня 2026, 19:30

Часовий пояс UTC+03:00

Створити нову тему  Відповісти  [ 163 повідомлень ]  На сторінку Поперед. 14 5 6 7 811 Далі
Автор Повідомлення
ПовідомленняДодано: 21 серпня 2015, 11:37 
Офлайн
Завсегдатай

Автомобиль: Golf
Год выпуска:: 2013
Код мотора: CBFA
КПП: DSG 6
Трохи новенького.
Замість кривого барахла - фар TYC - був куплений б/ушний оригінал (Valeo). З протитуманками і електрокоректором. Стан скла, щоправда, не ідеальний, але за полировку попросили непристойно багато :)
Отже, купив я їх, вдома повністю розібрав, помив зсередини і ззовні, зібрав і поставив.
Коли ставив, то вкотре здивувався кількістю колхоза під бампером. Ну то таке..
Але коли поставив і поїхав вночі по трасі... s3: s3: s3: це просто ляпота!!! Ближнє світло так офігенно освітлює дорогу! Це просто кайф!!! А яке дальнє... Б'є дуже далеко і рівно!!!
Коротше, я просто в захваті. 8) Комфорт просто неймовірний, у порівнянні із тим, що було!

Ну і закінчилася епопея із гофрою. Без зняття голови (Привіт, Автостар Фольксваген!) Все ж такі знайшов я людей, які взялися зняти кардан, трубу і переварити гофру. Зробили за 1 день, наче непогано (хоча й переробили трохи випуск - замість двох гофр одразу після випускного вварили одну - після стронгера. Але мужик клявся, що так теж працюватиме і гірше не стане. Побачимо). Перше враження - машина полетіла! Особливо на старті - коли раніше вона була досить овощна - то зараз просто рве. Оберти набирає просто чудово! Стала працювати набагато тихіше, і я тепер постійно порушую швидкість :lol: - звик перемикати передачі на слух - а тепер авто звучить на 3500 - як раніше на 2000 :lol:
Пропав пердьож при прогріві - щоправда, на прогрівочних оборотах залишився зайвий звук - трохи щось шуршить в стронгері, але то просто дрібниця у порівнянні із тим, що було раніше. Стронгер я згодом теж мінятиму, бо там вже скоро живого місці не залишиться від зварки :)
Отже, я був би абсолютно щасливий, якби не одна дрібниця - тепер при старті є така досить відчутна вібрація на кузов - швидше за все прокручує гумова муфта між карданом і розподільною коробкою. На вихідних спробую підтягнути там болти, але не виключене, що ту муфту потрібно міняти - бо гума там вже геть стара. Це абсолютно не радує, враховуючи, скільки та грьобана Фуфта коштує. Але побачимо :)

Ще на вихідних хотів зайнятись замком пасажирської двері. Розібрав все, все зняв - а замок не зміг відкрутити s5: болти закисли і у підсумку стерлися голівки болтів. Є**на б**** на**** с**** рас*** на*** б*** - сказав я і брудно вилаявсь. І почав збирати все назад.
Тепер треба буде висвердлювати болти. Нові вже купив, займусь на днях.

Догори
ПовідомленняДодано: 21 серпня 2015, 14:58 
Офлайн
Я тут родился

Год выпуска:: 2000
Код мотора: AQP 2,8
КПП: МКПП
1. по фарам - можно купить новые стекла.
2. вибрация не может быть от нового глушака? смещение и касание кузова например...

Ех: mk2 GT syncro 1P, mk3 ABS, mk3 2E

Догори
ПовідомленняДодано: 21 серпня 2015, 15:02 
Офлайн
Завсегдатай

Цитата:
1. по фарам - можно купить новые стекла.
поки що влаштовує те, що є, там не сильно погані справи :)
Цитата:
2. вибрация не может быть от нового глушака? смещение и касание кузова например...
вібрація відбувається тільки про розгоні на 1-й передачі, якщо притопить педаль, тобто в момент подачі сильного імпульса на колеса і іноді - на другій передачі, якщо газанути в пол і відпустити зчеплення - тоді іноді трохи проскакує.
І звук глухий, не схожий на удар.

Догори
ПовідомленняДодано: 21 серпня 2015, 15:04 
Офлайн
Я тут родился

мотор на подушках может приседать и труба чего-то касаться...
там же новая конструкция ;)

Догори
ПовідомленняДодано: 21 серпня 2015, 15:11 
Офлайн
Завсегдатай

думаю, завтра знайду час загнати на яму і подивитись на муфту, а заодно і на трубу:) якщо труба чіпляє, то це одразу буде видно :)

Догори
ПовідомленняДодано: 16 вересня 2015, 12:41 
Офлайн
Завсегдатай

Після насиченої відпустки дійшли руки і до гольфа. На вихідних загнав на яму з метою знайти, що за скрежет виникає при розгоні. Можу точно сказати, що труба ніде не чіпляє. Муфти кардана ззовні ок, але це тільки ззовні. Що є причиною того звуку - хз, мабуть, поїду на СТО, хай шукають.
Крім того, побачив, що пильовику правого внутрішнього шрусу небагато лишилось - весь потрісканий. Замовив новий, буду міняти.
Також нарешті пішов дивитись - чому у мене відсутній задній буксирувальний крюк.. Так от хтось з попередніх власників його просто вирізав :o
Вкладення:
IMG_20150913_132147.jpg
IMG_20150913_132147.jpg [ 703.44 Кіб | Переглянуто 2459 разів ]
Нахріна? хз :) Але маємо те, що маємо.
найближчим часом поміняю пильовик та займусь нарешті замком :)
До речі, є питання до AGN/AKL-водів. Чи ковиряв хтось з вас вакуумний регулятор геометрії впускного колектора? На одному з форумів побачив, що в цій байді частенько рветься мембрана, в результаті заслонка не відкривається правильно. Як цей регулятор взагалі повинен нормально працювати?

Догори
ПовідомленняДодано: 16 вересня 2015, 14:29 
Офлайн
Я тут родился

погазуй под капотом (тросом)
и смотри как шток ходит. там видно сквозь коллектор. должен нормальный ход иметь, а не еле ворушиться...

на акл тоже такое есть??

Ех: mk2 GT syncro 1P, mk3 ABS, mk3 2E

Догори
ПовідомленняДодано: 16 вересня 2015, 16:08 
Офлайн
Завсегдатай

Цитата:
должен нормальный ход иметь, а не еле ворушиться...
хм, ну у мене я б не сказав, що нормально ходить.. так, дергається десь на сантиметр коли нормально газуєш.
Але не так, як на відео:
phpBB [video]

Цитата:
на акл тоже такое есть??
є

Догори
ПовідомленняДодано: 16 вересня 2015, 18:15 
Офлайн
Я тут живу

Год выпуска:: 2008
Код мотора: BVY 2.0
КПП: АКПП
это нормально, стоя на месте он по другому работать не будет. Нормально он работает только под нагрузкой.

Skoda Octavia A7 TDI DSG и все такое :-)
Skoda Superb II TDI DSG L&K

Догори
ПовідомленняДодано: 17 вересня 2015, 10:16 
Офлайн
Завсегдатай

хочу розібратись з тупізмом на бензе.. На газу тяга чудова, а на бензе до 2500 - наче трамвай на буксир взяв

Догори
ПовідомленняДодано: 18 вересня 2015, 09:21 
Офлайн
Я тут родился

надо попробовать скинуть ошибки и адаптацию

Догори
ПовідомленняДодано: 09 жовтня 2015, 12:32 
Офлайн
Завсегдатай

В понеділок поміняв пильовик ШРУСу. Якраз вчасно, бо від невеличкого зусилля старий порвався в руках.

А в середу наїхав на якусь залізну херню, яка стирчала з ями на дорозі - і в результаті два літніх данлопа на смітник. Відновленню не підлягають :( А ще могли бігати, протектору залишалось десь з 3-4 міліметри.
Купив 4 зимних Bridgestone Blizzak VRX і сьогодні перевзувсь. Якраз вже температура впала, та й обкатати їх потрібно перед снігами - пару тисяч кілометрів. Був приємно здивований тим, що на шиномонтажу затягували болти динамометричним ключом. Крім того, дали гарантію на шини - рік, навіть на випадок повної смерті шини. Тільки треба до них тепер кожен місяць показуватись на перевірку шин :)

Крім того, вирішив проблему з кондішном. По-перше, систему продули, бо була якась пробка (в момент роботи кондішна тиск досягав 40 атм), далі просушили і залили фарбу. Потім через декілька днів побачили місце протікання. Слава богу, не випарювач s3: Поміняли одну трубку і декілька кілець, заправили по повній. Сподіваюсь, ще не скоро повернусь до цього питання :)

Догори
ПовідомленняДодано: 02 листопада 2015, 23:05 
Офлайн
Завсегдатай

Розібрався з тупізмом на бензині. Замінив свічки. Сраний (російський) Бош - одна свічка прогоріла (електрод свободно крутився в корпусі), друга з тріснутим ізолятором.
Вкладення:
2015-10-24 13.30.03.jpg
2015-10-24 13.30.03.jpg [ 773.44 Кіб | Переглянуто 2208 разів ]
Поставив Denso K20PBR-S10. Іііі, полетіли! Тупізна пішла геть. На газу, щоправда, трохи веселіше їде, але різниця ледве помітна. Щоправда, все ще іноді стріляє в випускний, при перемиканні передач. Буду копати далі..
Крім того, поміняв замок правої двері. Висвердлив старі болти, замінив їх на нові. На старому замку походу здох навіть не концевік, а гніздо під фішку. Буду виясняти на днях, розберу і буду його мучати) Але не обійшлося і без проблем.. зламалося вушко на пластиковій пластині, в яке вставлявся двірний ричажок. Тепер їжджу без ричажка. Та й хрін з ним )) Колись відремонтую, знайду час :)

В найближчих планах віддати гольфіка майстрам, хай замінять клапан в масляному теплообміннику. Бо з похолоданням знову почало тріщати при старті двигуна. Не люблю подібні звуки, та й не добре це, коли масло з голови уходить) Отже, буду лікувати.
Крім того, замовив у китайців купу діодних лампочок, як приїдуть, то поміняю скрізь - в підсвітці номера, освітленні салону, бардачка, дзеркал, тощо) Економія енергії на марші :)
ну і 205 000 накрутив вже мій Штик ) А я давеча купив йому заздалегідь нову порцію Motul X-cess 8100 :)
Вкладення:
2015-10-20 18.20.20.jpg
2015-10-20 18.20.20.jpg [ 281.44 Кіб | Переглянуто 2208 разів ]
Вкладення:
2015-10-17 10.15.13.jpg
2015-10-17 10.15.13.jpg [ 874.56 Кіб | Переглянуто 2208 разів ]

Востаннє редагувалось 03 листопада 2015, 00:10 користувачем Leniviy, всього редагувалось 2 разів.

Догори
ПовідомленняДодано: 02 листопада 2015, 23:07 
Офлайн
Я тут живу

Год выпуска:: 2008
Код мотора: BVY 2.0
КПП: АКПП
а это шо за пузырьки из бака торчат? стиральным порошком заправился? :-)

Skoda Octavia A7 TDI DSG и все такое :-)
Skoda Superb II TDI DSG L&K

Догори
ПовідомленняДодано: 02 листопада 2015, 23:48 
Офлайн
Завсегдатай

Цитата:
а это шо за пузырьки из бака торчат? стиральным порошком заправился? :-)
Це штик підробляв весільним авто :) Другий раз вже :) перший раз був коли він проводжав в останній холостяцький шлях мене :)

Догори
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему  Відповісти  [ 163 повідомлень ]  На сторінку Поперед. 14 5 6 7 811 Далі

Часовий пояс UTC+03:00

Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Перейти:  
ТОВ "МОДУЛЬ І КО" - Буроинъекционные сваи
ТУРХАСКИ - Туры в любую точку мира
Працює на phpBB® Forum Software © phpBB Limited