instagram   telegram   Facebook   VIBER     
Сьогодні: 10 вересня 2026, 21:22

Часовий пояс UTC+03:00

Створити нову тему  Відповісти  [ 486 повідомлень ]  На сторінку Поперед. 124 25 26 27 2833 Далі

А как вы получили права
Сдал и практику и теорию 59%  59%  [ 50 ]
Сдал практику купил теорию 16%  16%  [ 14 ]
Сдал теорию купил практику 12%  12%  [ 10 ]
Купил права 13%  13%  [ 11 ]
Всього голосів: 85
Автор Повідомлення
ПовідомленняДодано: 10 липня 2013, 14:48 
Офлайн
Авторитетный гольфовод

Год выпуска:: 1993
Код мотора: AEY 1,9
КПП: МКПП
Цитата:
http://forums.drom.ru/law/t1151565614-p ... 1102794113

Вот тут судебная практика похожего случая со слов участника, правда Россия, но все же сути не меняет.
Дійсно аналогічне ДТП, ну і кого суд визнав винного?
Я для всіх.
Тепер що, - хто винен в нашому випадку, що ми тут обговорюємо? Є рішення суду по аналогічному ДТП, що ту вже спорити, винен ВАЗ. Вже є факти і показує практика як на самому ділі, і розшифрували слово "і інше" для Логана. Це "і інше" стосується для зустрічного транспорту а не попутнього.
Так як я говорив сьогодні в мене ще призначена зустріч з викладачем автошколи, напишу все чесно що він мені скаже, винен буде Логан напишу Логан, скаже ВАЗ напишу ВАЗ. Чесність і порядність гарантую.

Догори
ПовідомленняДодано: 10 липня 2013, 15:07 
Офлайн
Заглянул

Год выпуска:: 2007
Код мотора: BKG 1,4
Цитата:
Цитата:

Вот тут судебная практика похожего случая со слов участника, правда Россия, но все же сути не меняет.
Зовсім одне і те саме!)))
Випадкі всі схожі, на перший погляд, але кожен - індивідуалєн:
- видимість на участку
- стан авто
- вжиті учасником заходи
- момент зіткнення
- характер ушкоджень
-ітд.

ПС: "виграв суд" (цей, конкретний) не означає законність прийнятого рішення по відношенню до усіх випадків.
Різна практика в тому чисті і судів вищіх інстанцій це підтвердить.
Ты читал, что написано в теме? Или просто поддерживаешь беседу? :mrgreen:
І цю тему і ту, на яку ти посилання зкинув.
Я задав конкретне запитання. На нього відповіді раніше не звучало (т.к. і питання не було). Маєш відповідь? будь-ласка озвуч, не требя другу сторінку питати мене що я прочитав, більш того, ця тема вже має нові запитання, окрім поставленого мною, яке має меньше відношення до випадку ТС.
Наступне.
Цитата:
Цитата:

Дійсно аналогічне ДТП, ну і кого суд визнав винного?
Я для всіх.
Тепер що, - хто винен в нашому випадку, що ми тут обговорюємо? Є рішення суду по аналогічному ДТП, що ту вже спорити, винен ВАЗ. Вже є факти і показує практика як на самому ділі, і розшифрували слово "і інше" для Логана. Це "і інше" стосується для зустрічного транспорту а не попутнього.
Так як я говорив сьогодні в мене ще призначена зустріч з викладачем автошколи, напишу все чесно що він мені скаже, винен буде Логан напишу Логан, скаже ВАЗ напишу ВАЗ. Чесність і порядність гарантую.
Ти віриш в усі рішення судів, приймаєшь іх як належне? Я навів лише частину того, що відрізняє описане на іншому форумі і побачене на нашому відео, при цьому, у нас НЕМАЄ вихідних даних по жодному з цих випадків, як-то: Висновки експертизи щодо, як мінімум, швидкості учасників, характеру пошкоджень (які на тому форумі названі "царапинами") і т.п.
Існує безліч судових рішень (ще раз- аж до касаційної інстанції), які суперечать одні одним.

ПС: Виходячи із вашої логіки, немає жодного сенсу розглядати ДТП у суді, а можно все віддати на розгляд ДАІцям, які під шаблон будуть встановлювати вину водіїв.

Догори
ПовідомленняДодано: 10 липня 2013, 15:30 
Офлайн
Авторитетный гольфовод

Год выпуска:: 1993
Код мотора: AEY 1,9
Цитата:

Наступне.
Цитата:
Цитата:

Ти віриш в усі рішення судів, приймаєшь іх як належне? Я навів лише частину того, що відрізняє описане на іншому форумі і побачене на нашому відео, при цьому, у нас НЕМАЄ вихідних даних по жодному з цих випадків, як-то: Висновки експертизи щодо, як мінімум, швидкості учасників, характеру пошкоджень (які на тому форумі названі "царапинами") і т.п.
Існує безліч судових рішень (ще раз- аж до касаційної інстанції), які суперечать одні одним.

ПС: Виходячи із вашої логіки, немає жодного сенсу розглядати ДТП у суді, а можно все віддати на розгляд ДАІцям, які під шаблон будуть встановлювати вину водіїв.
Ні, я не хочу це сказати, я лише акцентую увагу по факту, як буває на самому ділі, тлумачення в судах правил дорожнього руху, що дає право поворот, що розуміється і інше. Бо читати слова декількох людей це все не факти, не докази і т.д. А на практиці ми бачимо протилежне.
Я глибоко переконаний що кожний з нас дивиться в дзеркало, звертає увагу на інший транспорт який подає різні сигнали. Ще раз повторю з точки зору людяності Логан міг би пропустити ВАЗА, нам не відомо чи Логан ВАЗА бачив чи ні, ВАЗ хотів обігнати два автомобіля за один раз і це в суді буде важко доказати що він правий, ВАЗ фізично не може бачити повної картини, як не крути

Догори
ПовідомленняДодано: 10 липня 2013, 16:03 
Офлайн
Заглянул

Я глибоко переконаний що кожний з нас дивиться в дзеркало, звертає увагу на інший транспорт який подає різні сигнали. Ще раз повторю з точки зору людяності Логан міг би пропустити ВАЗА, нам не відомо чи Логан ВАЗА бачив чи ні, ВАЗ хотів обігнати два автомобіля за один раз і це в суді буде важко доказати що він правий, ВАЗ фізично не може бачити повної картини, як не крути
Так в тому і справа, що можна вийти на обгін фури, яка наблизиться до Смарта, який надумає повернути ліворуч і поверне, коли ви зрівняєтєсь із кабіною фури, та надумаєтє стати перед нею, а отримаєте ляпаса від Смарта а він торпєду від ВАГа (як приклад). Скажете "оглядовість"? Так яка оглядовість, при виході на обгін фури, навіть в самий ясний день і по самій прямолінійний дорозі, якщо наздоганяється ковиляючий Смарт, не думаючий про інших участників ДР?

Догори
ПовідомленняДодано: 10 липня 2013, 17:45 
Офлайн
Завсегдатай

Год выпуска:: 2000
Код мотора: AJM 1,9
Цитата:
Цитата:
Так в тому і справа, що можна вийти на обгін фури, яка наблизиться до Смарта, який надумає повернути ліворуч і поверне, коли ви зрівняєтєсь із кабіною фури, та надумаєтє стати перед нею, а отримаєте ляпаса від Смарта а він торпєду від ВАГа (як приклад). Скажете "оглядовість"? Так яка оглядовість, при виході на обгін фури, навіть в самий ясний день і по самій прямолінійний дорозі, якщо наздоганяється ковиляючий Смарт, не думаючий про інших участників ДР?
А ты не обгоняй фуру, если не уверен. А вот когда будешь уверен полностью, тогда и едь.
Не видел, не слышал, не смог... это проблемы водителя, выполняющего маневр. В ПДД так написано. :)

Догори
ПовідомленняДодано: 10 липня 2013, 18:12 
Офлайн
Заглянул

А ты не обгоняй фуру, если не уверен. А вот когда будешь уверен полностью, тогда и едь.
Не видел, не слышал, не смог... это проблемы водителя, выполняющего маневр. В ПДД так написано. :)
Так питання не у впевненності, до чого тут сумніви? не було перешкоди, коли виходив на обгін, НЕ було! Тєло надумало маневрувати, коли ти вже був на рівні кабіни.... Гальмувати і назад за фурою? брєд!
Таке враження, що ти або ніколи не обганяв, або таки лише на підйомах у додаткових смугах... Є щє варіянт- у тебе мєгатачка і обгід у вас триває секунду.

Догори
ПовідомленняДодано: 10 липня 2013, 18:27 
Офлайн
Завсегдатай

Цитата:
Цитата:

Так питання не у впевненності, до чого тут сумніви? не було перешкоди, коли виходив на обгін, НЕ було! Тєло надумало маневрувати, коли ти вже був на рівні кабіни.... Гальмувати і назад за фурою? брєд!
Таке враження, що ти або ніколи не обганяв, або таки лише на підйомах у додаткових смугах... Є щє варіянт- у тебе мєгатачка і обгід у вас триває секунду.
Я тебе о ПДД и об ответственности, а ты мне о том обгонял ли я или нет.
ПДД таким образом прописаны, что обгоняя ты имеешь наименьший приоритет. Естественно, что за все отвечаешь ты.
А считать это бредом или суперправильным решением (текст ПДД - постановление кабмина, соответственно все претензии туда :mrgreen: ), тормозить или гнать дальше, это твое личное дело. Но за свои действия надо платить.

З. Ы. Ты, как гражданин страны, имеешь полное право на основании (ЗУ "Об обращениях граждан") написать письмо в кабмин. Изложи им свои замечания, предложения... опиши им ситуацию про тело и про фуру, про бред... пусть они примут изменения к ПДД.
Тогда и будем обгонять, находясь в полном душевном комфорте. Ну а пока, все просто как дверь, не уверен не обгоняй, поэтому каждый обгон - это риск нарваться на смарт :mrgreen:

Догори
ПовідомленняДодано: 10 липня 2013, 19:35 
Офлайн
Я тут живу

Год выпуска:: 1996
Код мотора: ACC 1,8
Цитата:
Ты сам то ПДД видел когда нибудь? Или правила, по сообщениям форума учишь? :mrgreen:
Мало того что видел, могу даже, если хочешь, принять у тебя экзамен.

serega.kh, не обижайся, но в посте выше ты такую чушь несёшь...

Догори
ПовідомленняДодано: 10 липня 2013, 19:44 
Офлайн
Гольф фанат

Год выпуска:: 1983
Код мотора: JR 1,6
а что такого, чтоб вытормозиться посреди обгона фуры? я так не раз делал, видя, что могу не успеть или кому-то помешать, это ж не проблема. да и фуры, чаще всего, показывают на сложных участках, можно их обгонять или нет. в данной же ситуации поворотник логана был виден жигулю еще до того, как он поравнялся с регистратором

Догори
ПовідомленняДодано: 10 липня 2013, 20:01 
Офлайн
Я тут живу

Год выпуска:: 1996
Код мотора: ACC 1,8
Цитата:
а что такого, чтоб вытормозиться посреди обгона фуры?
Да как бы ничего, но за фурой может в это время может уже двигаться другой автомобиль. И если ты будешь вытормаживаться, то разница скорости у вас в момент твоего перестроения за фуру будет очень существенной. Что в свою очередь почти наверняка приведёт к ДТП.

Короче, не делай так.

Догори
ПовідомленняДодано: 10 липня 2013, 20:09 
Офлайн
Я тут родился

Год выпуска:: 2008
Код мотора: BSE 1,6
КПП: АКПП
Для этого, судя по всему, ПДД и делает акцент на встречке, непосредственно впереди идущем и отсутствии перекрестка, дабы не делать маневр «обгон» смертельным номером для каждого.
Зы парни, про вытормаживание и возврат жопой в свой ряд-это вы лихо!)))

Догори
ПовідомленняДодано: 10 липня 2013, 20:20 
Офлайн
Гольф фанат

Год выпуска:: 1983
Код мотора: JR 1,6
Цитата:
Цитата:
Да как бы ничего, но за фурой может в это время может уже двигаться другой автомобиль. И если ты будешь вытормаживаться, то разница скорости у вас в момент твоего перестроения за фуру будет очень существенной. Что в свою очередь почти наверняка приведёт к ДТП.

Короче, не делай так.
ЛОЛШТО? типа, начал обгон - обратной дороги нет? ничего, что дистанцию держать надо?

Догори
ПовідомленняДодано: 10 липня 2013, 20:25 
Офлайн
Завсегдатай

Цитата:
Цитата:
Ты сам то ПДД видел когда нибудь? Или правила, по сообщениям форума учишь? :mrgreen:

Экзамен у меня уже один раз приняли, так что спс. :mrgreen:
Естественно, что я не обижаюсь, но все же хочу прояснить, в чем проявляется "чушь"?
Цитата:
Цитата:
Короче, не делай так.
Я уверен, если нажать тормоз, то в итоге, рано или поздно наступит момент, когда ТС перестанет двигаться вообще, что вряд ли сможет привести к ДТП в принципе. Поэтому, не вижу смысл обсуждать это. Тормоз решит все проблемы. Все проедут, вернешься в свой ряд.

И в общем.
Каждый водитель, волен поступать так, как считает нужным. Но ПДД требуют, абсолютно однозначных действий, в данной ситуации. А вот действовать согласно ПДД или нет, это вопрос каждого.
Цитата:
Цитата:
Цитата:

Короче, не делай так.
ЛОЛШТО? типа, начал обгон - обратной дороги нет? ничего, что дистанцию держать надо?
Как я понял, водители на данном форуме делятся на 2 категории:
1. Те, которые видя, что маневр закончить не в состоянии, давят тормоз и возвращаются в исходное.
2. Те, которые начатый маневр должны закончить любой ценой (обратной дороги то нет) и не взирая на любые препятствия.
И обычно именно вторые сигналят фарами первым, что бы их те пропустили, когда они несясь в лоб по встречной не успевают обогнать очередную фуру. :mrgreen:

Догори
ПовідомленняДодано: 11 липня 2013, 12:29 
Офлайн
Завсегдатай

Год выпуска:: 2010
Код мотора: SB 1,6
Цитата:
Цитата:
Цитата:

Экзамен у меня уже один раз приняли, так что спс. :mrgreen:
Естественно, что я не обижаюсь, но все же хочу прояснить, в чем проявляется "чушь"?
Цитата:
Цитата:
Короче, не делай так.[/quote

Я уверен, если нажать тормоз, то в итоге, рано или поздно наступит момент, когда ТС перестанет двигаться вообще, что вряд ли сможет привести к ДТП в принципе. Поэтому, не вижу смысл обсуждать это. Тормоз решит все проблемы. Все проедут, вернешься в свой ряд.

И в общем.
Каждый водитель, волен поступать так, как считает нужным. Но ПДД требуют, абсолютно однозначных действий, в данной ситуации. А вот действовать согласно ПДД или нет, это вопрос каждого.
Цитата:
Цитата:
Цитата:

Короче, не делай так.
Как я понял, водители на данном форуме делятся на 2 категории:
1. Те, которые видя, что маневр закончить не в состоянии, давят тормоз и возвращаются в исходное.
2. Те, которые начатый маневр должны закончить любой ценой (обратной дороги то нет) и не взирая на любые препятствия.
И обычно именно вторые сигналят фарами первым, что бы их те пропустили, когда они несясь в лоб по встречной не успевают обогнать очередную фуру. :mrgreen:
Есть еще третья категория-знающие боль-мень ПДД и руководствующиеся на дороге здравым смыслом и жизненным опытом! Поэтому Логан на дороге -олень полный,будь он тысячу раз юридически прав,а жигуль из второй категории оленей ! Они нашли друг друга ))))

Догори
ПовідомленняДодано: 11 липня 2013, 20:41 
Офлайн
Гольф фанат

Год выпуска:: 1990
Код мотора: SB 1,6
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
.
Есть еще третья категория-знающие боль-мень ПДД и руководствующиеся на дороге здравым смыслом и жизненным опытом! Поэтому Логан на дороге -олень полный,будь он тысячу раз юридически прав,а жигуль из второй категории оленей ! Они нашли друг друга ))))
- Я чувствую, чкркз пару постов, наступит момент истины dop12: ,,,

Спойлер был удален, так как обсирающий обосрался !

Догори
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему  Відповісти  [ 486 повідомлень ]  На сторінку Поперед. 124 25 26 27 2833 Далі

Часовий пояс UTC+03:00

Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Перейти:  
ТОВ "МОДУЛЬ І КО" - Буроинъекционные сваи
ТУРХАСКИ - Туры в любую точку мира
Працює на phpBB® Forum Software © phpBB Limited